П`ятниця, 19.04.2024, 04:30Вітаю Вас Гість | RSS
Гребінківська гімназія
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 281
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Вересень » 23

До 73 річниці з Дня визволення міста Гребінки та Гребінківщини від фашистських загарбників у Гребінківській гімназії проведено ряд тематичних заходів.

         16 вересня відбулася урочиста зустріч учнів 9 класів із головою Ради ветеранів Нерушем В.М., головою спілки офіцерів Дегтярем Ю.Г., учасником АТО Деркачем Д.О.

... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: admin | Дата: 23.09.2016 | Коментарі (0)

У рамках святкування Дня рятівника, який в Україні традиційно відзначають 17 вересня, в стінах Гребінківської гімназії напередодні відбувся інформаціно-виховний захід «Зустріч із професією».

         «Професія рятувальника – одна з найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніша у світі. У будь-який час дня чи ночі рятувальник ризикуючи собою повинен відправитися туди, де людському життю загрожує якась небезпека зазначила заступник директора Гребінківської гімназії з виховної роботи Чайка Світлана Іванівна, яка розпочала святкову зустріч.

         Агітбригада юних пожежників «Спалах», до складу якої входять учні  9-Б класу: А. Баламут, І. Грищенко, К. Ткаченко, С. Сальник, А. Супрун та І. Мартиненко підготували пізнавальний виступ з піснями, танцями, віршами, щоб у цікавій формі донести глядачеві інформацію про роботу рятувальників, про їх сміливість, ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: admin | Дата: 23.09.2016 | Коментарі (0)

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається  спорт. Тому основним завданням вчителів фізичної культури, а також класних керівників під час навчання є

· збереження, зміцнення та примноження здоров'я;

· придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту;

·· формування в учнів ціннісного ставлення до себе;

· виховання колективізму і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

   Тож доброю традицією стало проводити у Гребінківській гімназії тиждень фізичної культури і спорту.  

   Щоб залучити до участі у тижні якомога більше учнів школи, розроблено цікавий план позакласних заходів. Усі класи взяли участь у конкурсі на кращу стінгазету «Фізкультура – це життя». Цікавим виявився ко ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: admin | Дата: 23.09.2016 | Коментарі (0)

Урочиста лінійка, національний Гімн України, внесення державного та гімназійного прапорів,  святково вдягнуті учні,схвильовані батьки – розпочався новий 2016-2017 навчальний рік, до якого, мабуть, найретельніше готувалися першокласники. Малеча вперше переступила поріг нашої школи і стала частиною дружньої учнівської родини. Тепер на їхні маленькі плечі вже з першого уроку ляже важлива відповідальність – 11 років сумлінно «гризти граніт науки» та слухати своїх старших наставників – учителів.

Зі словами вітань до присутніх звернувся директор гімназії О.Отченко і вручив учням похвальні листи за високі досягнення у навчанні.

На  свято першого дзвоника завітали поважні гості, представники органів влади: голова районної ради та випускник нашої школи Зінченко В.М., секретар виконавчого комітету міської ради Лисогор В.М., начальник локомотивного депо Кононенко Ю.А.
    Вони привітали учнів, батьків, працівників шко ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: admin | Дата: 23.09.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Peredplata