П`ятниця, 26.04.2024, 00:34Вітаю Вас Гість | RSS
Гребінківська гімназія
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 281
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 17 » Семінар директорів шкіл району
09:41
Семінар директорів шкіл району

 

11 листопада 2016 року у Гребінківській гімназії відбувся семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Формування інноваційного освітнього простору закладу на засадах компетентністного підходу як одна із умов підвищення якості освіти».  Його девізом став вислів «Розкажи мені, і я забуду, навчи мене, і я запам’ятаю, залучи мене, і я вивчу». Учасників семінару – очільників шкіл, в.о. начальника Зінченко В.А. та методистів відділу освіти Гребінківської райдержадміністрації  гостинно зустріли у фойє гімназії директор - Отченко О.П., учителі та учні. Школярі подарували гостям свої поетично - музичні вітання. Педагоги гімназії провели майстер – класи і поділилися  досвідом впровадження освітніх інновацій у навчально-виховному  процесі  сучасної школи з метою виховання творчої особистості, здатної до швидкої адаптації у нових життєвих умовах. Під керівництвом вчителя початкового навчання Богомаз Л.І. гості, у якості школярів, виготовляли аплікацію «Сова», з вчителем інформатики Степанцем П.А. вчилися розпізнавати та боротися з комп’ютерними вірусами, а з вчителем іноземної мови Гавриленком А.О. виконували предметні завдання на екрані сенсорної  інтерактивної дошки.  Психолог Несен І.М.  поділилася з учасниками семінару методами зняття стресу та емоційної напруги, подарувала розмальовки для дорослих «Антистрес». Гості ознайомилися з творчим доробком учнів та учителів гімназії: методичними брошурами, учнівськими науковими роботами, досягненнями членів літературної студії «Ліра» під  керівництвом вчителя  Устіловська Т.О. та гуртка образотворчого мистецтва під керівництвом Калини Т.В., вишивками вчителя української мови та літератури Наталенко О.А. та картинами з атласних стрічок вчителя фізичного виховання Кузьменко Н.В.

 
 
 
 

Під час підсумкового засідання директор Отченко О.П. презентував Гребінківську гімназію, розповів про досягнення та проблеми навчального закладу, зауваживши, що незабаром школі виповниться 100 років.

Директор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Лисенко М.А. поділився досвідом впровадження хмарних технологій  в освітній процес, відзначивши, що завдяки використанню хмарних технологій, для навчального закладу з'являються нові можливості управління і організації навчально-виховної діяльності, що забезпечується впровадженням «віртуальної учительської», «віртуальних методичних кабінетів», «віртуальних класів», «віртуального документообігу», організації дистанційного навчання учнів.

По закінченню семінару кожен із гостей отримав подарунки, виготовлені власними руками вихованців школи під керівництвом вчителя трудового навчання Кривенко Н.С.

Переглядів: 611 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Peredplata