Субота, 20.04.2024, 19:40Вітаю Вас Гість | RSS
Гребінківська гімназія
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 281
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Творча майстерня вчителів
09:29
Творча майстерня вчителів

15 лютого 2017 року Гребінківська гімназія зустрічала гостей – учасників    семінару вчителів художньо-естетичного циклу Гребінківського району.   

В рамках теми семінару «Художньо-творче самовираження і самореалізація учнів засобами музичного мистецтва у сучасній українській школі»  вчитель музичного мистецтва гімназії  Слюсаренко О.О. поділилася з колегами своїм  досвідом роботи. Педагог презентувала різні форми та прийоми навчальної та позакласної діяльності учнів з предмету «музичне мистецтво». Зокрема, до практичної частини семінару ввійшли: музична вітальня «Пісня – голос душі», музична вікторина «Символіка українських народних пісень», майстер-клас «Караоке, як спосіб самопізнання». До уваги гостей та присутніх було представлено виставку найкращих учнівських пошуково-дослідницьких проектів з предмету на тему:«Знайомі незнайомці» та виставку творчих виробів учнів з образотворчого мистецтва.

Школярі продемонстрували свої творчі здібності та артистизм, навички вокально-хорової діяльності, вміння працювати в колективі та індивідуально, рівень своїх знань з улюбленого предмету «музичне мистецтво».

Учасники семінару ухвалили  рекомендації для вчителів художньо-естетичного циклу:

  • продовжувати пошук практичних способів самовираження учнів й розкриття їх ставлення до життя через мистецтво в процесі уроку та в позаурочний час;
  • створювати умови в педагогічній роботі для можливості використання учнями набутих знань та вмінь у процесі самостійної діяльності та самоосвіти:
  • підвищувати власний освітній рівень шляхом вивчення та використання нових педтехнологій, форм та методів викладання;
  • використовувати методики емоційного стимулювання учнів, створення ситуації успіху, як ефективного засобу мотивації.

 

 

Переглядів: 520 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту
Peredplata