Четвер, 25.04.2024, 05:07Вітаю Вас Гість | RSS
Гребінківська гімназія
Меню сайту
Наше опитування
Який шкільний предмет для вас найцікавіший?
Всього відповідей: 423
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Грудень » 19 » Всеукраїнський тиждень права та дні історії
12:35
Всеукраїнський тиждень права та дні історії

           Всеукраїнським уроком права у 9-х класах з нагоди проголошення  Загальної декларації прав людини почався Всеукраїнський тиждень права  у гімназії. Його було проведено учителем правознавства Глібовець Н.М. Крім того, у межах тижня  вчителями історії та правознавства було організовано багато цікавих та змістовних заходів.

           Так, одинадцятикласники разом з вчителем історії( директором гімназії) Отченком О.П. взяли участь у засіданні правового клубу, де  заслухали виступ  в. о. голови Гребінківського районного суду Полтавської області Федорак Л.М. на тему: "Застосування практики Європейського суду з прав людини в Україні ". Ця пізнавальна і цікава зустріч відбулася в приміщенні Будинку культури м. Гребінки. 

        Обговорити тему ”Права людини - уроки історії”  учні 11-х класів зібралися за гімназійним круглим столом. Юні правознавці опрацьовували питання, зв’язані з історією формування уявлень і понять про права людини в ході розвитку людської спільноти. Старшокласники підготували і оформили виставку висловів відомих людей та афоризмів на правову тематику ”Держава. Закон. Права, свободи та обов’язки.” Бібліотекар гімназії Биковець С.А. презентувала учням та вчителям гімназії тематичну книжкову виставку "Права людини у документах”, а також зініціювала відвідини учнями 9-х класів разом з учителем правознавства Глібовець Н.М. Гребінківської центральної районної бібліотеки. Досвідчені працівники  бібліотеки Бехтер Н.О., Іващенко О.В., Усиченко Я.В. провели для учнів правовий екскурс "Право у нашому житті”, а також ознайомили учнів з добіркою книжкових видань правової тематики "Право - втілення добра і справедливості”.

        Паралельно з тижнем права  проходили  в гімназії і дні історії, які запам’яталися цікавими відкритими уроками, КВК, конкурсами учнівських малюнків та ілюстрацій.


          

Правовий екскурс "Право у нашому житті” для учнів 9-х кл.  - заввідділом обслуговування Центральної районної бібліотеки Бехтер Н.О.

          

 Книжкова виставка на правову тематику – бібліотекар гімназії Биковець С.А.

           

 Круглий стіл ”Права людини - уроки історії” для учнів 11-х класів – вчитель Зінченко Л.М.

 

           

Засідання правового клубу.

            

Виступ  в. о. голови Гребінківського районного суду Полтавської області Федорак Л.М.

 

            

КВК "Знавці історії” для 7-х класів – вчитель Глібовець Н.М.

 

            

Відкритий урок на тему "Кирило – Мефодіївське братство” у 9 -А кл. – вчитель Глібовець Н.М.

 

Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Peredplata